ben_Foto_Luka Kase (1)

V življenju me poganjata dve strasti – fotografija in glasba. Fotografsko delo dojemam kot orodje za umetniško izražanje, kar me vedno znova pritegne in hkrati dopolnjuje. Z glasbo pa se ukvarjam že od mladih let, saj me ta sprošča in osrečuje. Zato sem se odločil, da ti dve strasti združim v svoj poklic.

Prve izkušnje kot profesionalni fotograf sem pridobil pri medijski hiši Žurnal, kjer sem delal kot fotoreporter. Trenutno pa že nekaj let delam kot freelance fotograf. Ukvarjam se predvsem s fotografiranjem porok in industrijsko fotografijo za promocijske potrebe različnih podjetij ter glasbenih skupin. Moja vizija je neprestana rast in želja po vedno bolj kvalitetnih in edinstvenih fotografijah.

Poleg fotografije se ukvarjam tudi z ozvočevanjem različnih glasbenih skupin in izvajalcev kot njihov tonski mojster. Že od malega igram bobne in redno sodelujem ter ustvarjam pri glasbenih projektih. Svoje glasbeno znanje sem nadgrajeval pri večih priznanih glasbenikih, sedaj pa to znanje kot mentor delim naprej v glasbeni šoli POPsi.

Close Menu